Verse Verf Webplus

Projecten

Vindt u ook dat uw website meer is dan een mooi plaatje? Dat vinden wij ook! Daarom vertalen wij uw project of organisatie in een onderscheidende website die functioneel is en de doelgroep aanspreekt. Al onze websites zijn perfect vindbaar in zoekmachines en zijn eenvoudig te beheren.

Maar er is meer... 'Webplus Cloud'.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan via:
T: 013 822 65 43
E: info@verseverfwebplus.com

Verse Verf Webplus

Verse Verf Webplus, CloudWij houden van slimme automatisering. Daarom beheert en publiceert u met minimale inspanningen uw informatie in onze 'Webplus Cloud'.

Wat dit voor u betekent?


  • Nieuws, activiteiten agenda, projecten, woningen en kavels 1x beheren en op meerdere websites publiceren

  • Uw projecten exporteren naar NVM makelaars en Funda

  • Dynamische actuele prijslijsten van uw projecten

  • Dynamische actuele situatietekeningen

  • Lage prijzen door gebruik te maken van templates

Reuvers Bouw en Ontwikkeling

Werk: corporate website (Webplus Cloud), interactieve prijslijst, formulierendatabase, nieuwsbriefmodule | Opdrachtgever: Reuvers Bouw en Ontwikkeling
Reuvers Bouw en Ontwikkeling Reuvers Bouw en Ontwikkeling Reuvers Bouw en Ontwikkeling Reuvers Bouw en Ontwikkeling
De corporate website van Reuvers Bouw en Ontwikkeling is onderdeel van de Webplus Cloud. Deze maakt gebruik van een aantal slimme tools, waaronder de interactieve situatietekening, prijslijsten en het publiceren van project- en woninginformatie op meerdere websites. Door één enkele handeling in de Webplus Cloud kan informatie van een bouwnummer worden aangepast, waardoor deze gewijzigd is in de situatietekening, maar ook in de prijslijst, het woningoverzicht én op de corporate website van Reuvers Bouw en Ontwikkeling. Dat is nog eens efficiënt!


De Isidorushoeve

Werk: projectwebsite (Webplus Cloud), formulierendatabase, nieuwsbriefmodule | Opdrachtgever: Hendriks Coppelmans
De Isidorushoeve De Isidorushoeve De Isidorushoeve De Isidorushoeve
De projectwebsite van het nieuwbouwplan De Isidorushoeve is onderdeel van de Webplus Cloud oplossing die wij voor Hendriks Coppelmans hebben gemaakt.


Montfortbouw

Werk: corporate website, projectoverzicht, login systeem | Opdrachtgever: Bouwbedrijf van Montfort BV
Montfortbouw Montfortbouw Montfortbouw Montfortbouw
Bouwbedrijf van Montfort BV heeft zijn website laten updaten. De website templates zijn responsive gemaakt (goed zichtbaar op: desktop, tablet en mobiel) en het systeem is voorbereid om eventueel in de toekomst gebruik te maken van de Webplus Cloud.


De nieuwe Hees

Werk: projectwebsite (Webplus Cloud), interactieve situatietekening, interactieve prijslijst, formulierendatabase, nieuwsbriefmodule | Opdrachtgever: Reuvers Bouw en Ontwikkeling
De nieuwe Hees De nieuwe Hees De nieuwe Hees De nieuwe Hees
De projectwebsite van het nieuwbouwplan De Nieuwe Hees is onderdeel van de Webplus Cloud oplossing die wij voor Reuvers Bouw en Ontwikkeling hebben gemaakt. Deze oplossing maakt gebruik van een aantal slimme tools, waaronder de interactieve situatietekening en prijslijst. Door één enkele handeling in de Webplus Cloud kan de informatie van een bouwnummer worden aangepast, waardoor deze gewijzigd is in de situatietekening op de projectwebsite, maar ook in de prijslijst, het woningoverzicht én op de corporate website van Reuvers Bouw en Ontwikkeling. Dat is nog eens efficiënt!